Vés al contingut

Resum del XV FÒRUM CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE

Publicat el 14/11/2019

Un any més, el Fòrum Contra les Violències de Gènere ha estat un èxit, Enguany, en aquesta 15ena edició, més de 2.000 persones han participat de les més de 40 activitats diverses dedicades especialment a la violència en la infància i l’adolescència. Prop de 25 ponents i una quarantena d’entitats han fet possible aquesta nova edició marcada també per un Fòrum Jove amb més de 500 alumnes d’instituts que considerem imprescindible per mirar al futur i construir noves mirades.

Durant tres dies l’edifici Francesca Bonnemaison ha estat l’escenari de les anàlisis, els debats i les reflexions que s’han compartit des de les taules rodones, els grups de treball, els tallers i les activitats simultànies. La lluita feminista i les diverses resistències arreu del món han estat l’epicentre de tres dies de germanor, sororitat i coneixements.

Actualment el feminisme dibuixa un mapa general de violències i l’agenda és cada vegada més àmplia i inclusiva, generant cada dia un ‘nosaltres’ més gran amb una visió internacionalista i antiracista. Hem de seguir cuidant-nos entre nosaltres i organitzant-nos col·lectivament. Durant els darrers anys, el feminisme ha florit arreu, hem assolit una hegemonia cultural i les vagues han estat un paper clau del procés, oferint una visibilitat al moviment i creant més xarxa entre col·lectius. Com més organitzades estiguem, més força i més xarxa tindrem per continuar en aquesta lluita feminista que pretén construir un nou món que valgui la pena.

Des de la Plataforma, no defallirem en aquesta convicció, aprofitem per agrair a tothom la participació i per recordar-vos que us necessitem.

Ens necessitem!

 

Plataforma Unitària Contra Les Violències de Gènere 

Novembre 2019

 

Àlbum de fotografies

Comparteixo