Vés al contingut

Segueix el perfil d'Instagram @247enfeminista

Publicat el 22/07/2022

El Consell Joventut de Barcelona -CJB- i la Plataforma presentem la campanya #EnFeminista! una campanya de sensibilització dissenyada en col·laboració, que presentarem a principis de setembre.

Unim esforços, veus i acció per promoure la importància de la perspectiva feminista i LGBTI+ d’una manera fàcil i aterrada per a les joves.

Volem assenyalar situacions de masclisme, valorar pràctiques feministes quotidianes liderades per les persones joves i les entitats, així com dotar-les d’eines de pràctiques feministes.

A través de @247enfeminista i diferents accions i activitats programades donarem visibilitat i recursos al voltant dels diferents àmbits de la campanya.

Algunes accions relacionades seran: monòlegs feministes amb les Oye Polo, taller sobre grassofòbia a càrrec de l’entitat Candela, o una petita guia de llenguatge inclusiu, entre d’altres accions de sensibilització.

Els 6 àmbits relacionals que proposa la campanya són:

  • A les relacions
  • A casa i en família
  • A la feina i a les entitats
  • En les relacions sexuals
  • A internet
  • Al carrer i de festa

Diferents joves i creadores de contingut que anirem desvetllant, animaran a les seguidores del compte a enviar diferents experiències viscudes en els àmbits de la campanya, per denunciar i donar visibilitat a les  situacions masclistes.

Volem fer un recull de les diferents vivències i penjar-les al compte, així com recopilar tots els recursos que es generin a partir de la mateixa campanya.

Us convidem a seguir el perfil Instagram: @247enfeminista i fer-ne difusió entre les vostres xarxes socials per arribar al màxim de joves possibles.

Comparteixo