Vés al contingut

Tancament del curs "Eines formatives de prevenció de la violència de gènere per a la intervenció comunitària"

Publicat el 28/01/2022

El passat mes de desembre va finalitzar la 2a Edició del curs "Eines formatives de prevenció de la violència de gènere per a la intervenció comunitària", destinat a professionals i voluntàries vinculades a entitats, serveis i recursos per a l'acció social i comunitària.

El curs té com a objectius proporcionar eines bàsiques perquè els i les professionals puguin actuar i prevenir situacions de violència de gènere i discriminació social als seus espais i llocs de treball i apoderar als infants, adolescents i joves amb els que treballen identificant, revertint i prevenint actuacions que dificulten o no afavoreixen el dret a viure una vida lliure de violències.

En aquesta segona edició han participat 29 professionals d’un total de 17 entitats de la Província de Barcelona i Girona, des d’entitats de lleure, esplais, espais familiars i centres oberts, així com també centres educatius, entre altres.

Les persones participants valoren positivament les temàtiques proposades i destaquen la importància de la formació i la prevenció en la intervenció comunitària.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el projecte “Eines formatives de prevenció de la violència de gènere per a la intervenció comunitària", gestionat per la Plataforma i Finançat per el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Comparteixo