Vés al contingut

Un Fòrum Jove per transformar el món

Publicat el 04/11/2022

La segona edició del Fòrum Jove ha estat tot un èxit, amb la participació de més de 500 persones joves d'11 centres educatius i de lleure. L'activitat s'ha celebrat aquest matí en el marc del XVIII Fòrum Contra les Violències de Gènere amb la gimcana 'Transforma: valors feministes per transformar el món'. Un viatge en clau feminista per conèixer situacions de desigualtat i vulneració dels Drets Humans a diferents indrets del món i pensar col·lectivament estratègies per reivindicar una vida lliure de violències masclistes.

Una vegada més, el Fòrum Jove s'ha celebrat al parc del Fòrum de Barcelona, a l'espai del bosc urbà. L'activitat s’ha consolidat com un espai de trobada i de reflexió entre persones joves diverses.

Durant l'activitat, les joves participants han hagut de superar diverses proves que els han permès aproximar-se als drets i privilegis de les dones i col·lectius LGTB en situació d’exclusió, desenvolupar consciència de ciutadania global, aprendre a treballar en equip des del consens i la cooperació i desenvolupar consciència crítica vers les desigualtats.

Treball en xarxa

Amb aquesta iniciativa, la Plataforma promou el contacte i la creació de sinèrgies entre les joves i entitats especialitzades en la prevenció de les violències masclistes, tant locals com internacionals. Una aposta pel treball en xarxa i la implicació col·lectiva de grups i persones que permet aproximar mirades, coneixements i aprenentatges diversos.

forum jove

Àlbum de fotografies