Vés al contingut

Una associació de dones palestines contra la violència de gènere serà l'amfitriona de la concentració de dilluns #18F

Publicat el 08/02/2019

Com cada tercer dilluns de mes, el proper 18 de febrer ens concentrarem a les 20h a Sant Jaume contra les violències de gènere i en homenatge a les dones i nenes assassinades per violència masclista, en un mes que ha estat especialment brutal per a les dones a Catalunya, amb diversos feminicidis i una agressió sexual múltiple. Aquest mes, comptarem amb unes amfitriones convocants ben especials, el Women's Studies Centre de Palestina, una organització feminista independent que té com a objectiu protegir i defensar els drets humans de les dones i la igualtat de gènere als territoris palestins.

L'organització palestina, que vindrà a Barcelona convidada per l'Associació Hèlia, està compromesa amb el monitoreig de la situació de les dones al país i amb els programes d'empoderament i capacitació de lidereses socials a les comunitats palestines, i gestiona també projectes de suport a dones supervivents de violència.

La presència de les companyes palestines serà una manera, a les portes d'una nova vaga feminista el dia 8 de marc, d'unir forces amb els moviments de dones d'arreu, en les nostres reivindicacions comunes contra la violència masclista.

Us hi esperem a totes!

 

 

Comparteixo