Vés al contingut

Una diada de Super Jordina molt reivindicativa!

Publicat el 02/05/2018

El passat 23 d'abril, vam celebrar, com venim fent des de fa anys, la Diada de Súper Jordina. Enguany, vam prioritzar la sensibilització ciutadana i la visibilització d'altres maneres d'entendre la llegenda, amb diferents activitats, que van tenir una gran acollida entre la ciutadania. 

Des de bon matí, varem dinamitzar un photocall i una recollida de desitjos per un Sant Jordi no Sexista amb una gran participació ciutadana, especialment entre la joventut. La biblioteca infantil, va permetre acostar-se a la canalla més petita i llegir contes que trenquen amb els estereotips sexistes. I a la tarda, Gogara va dinamitzar un contacontes infantil, en el que va participar un munt de canalla. 

A més d'això, la venda de llibres especialitzats, xapes i bosses, ens va permetre recollir 1.150€ en donatius per realitzar acivitats de prevenció a través del programa Trenquem el silenci!

Clicant aquí podeu veure un munt de fotos realitzades per les voluntàries i l'equip!

Donem les gràcies a totes les persones i entitats que han donat es seus llibres per la Diada i especialment a les voluntàries, que van treballar en els preparatius i en la mateixa jornada des de primera hora del matí. 

Fins l'any vinent!

Comparteixo