Vés al contingut

Una Súper Jordina 2019 molt concorreguda!

Publicat el 24/04/2019

Com cada any, ahir 23 d'abril vam celebrar la Diada de Súper Jordina amb una paradeta i diverses activitats als carrers del centre de Barcelona. Enguany, vam dedicar la paradeta a sensibilitzar la ciutadania i a visibilitzar d'altres maneres d'entendre la llegenda i mite que dóna origen al dia.

Durant tot el dia, la nostra paradeta, a la cantonada entre Passeig de Gràcia i Plaça Catalunya, va rebre nombroses visites de persones que buscaven llibres especialitzats en dones, igualtat de gènere i feminisme, que participaven fent-se fotos al nostre photocall o deixant la seva reflexió al mural on es recollien els desitjos per un Sant Jordi no Sexista amb una gran participació especialment de gent jove.

Podeu veure les imatges de la Súper Jordina 2019 clicant aquest enllaç.

Volem fer un fort agraïment de part de la Plataforma Unitària a totes les editorials, entitats i persones que van participar en la recollida dels llibres de la paradeta, així com a les voluntàries que van treballar en els preparatius i en la mateixa jornada des de primera hora del matí. Especialment, volem donar les gràcies a les editorials Deskontrol, Tigre de Paper, Traficantes de Sueños, Editorial Egales, el Viejo Topo, Pol·len Edicions, la llibreria Pròleg, la biblioteca de l'Institut Català de les Dones, el Centre de Recursos per a l'Aprenentatge i la Investigació de la Universitat de Barcelona (CRAI UB) i Comissions Obreres de Catalunya. 

Moltes gràcies!

Àlbum de fotografies

Comparteixo