Vés al contingut

Una Súper Jordina lluïtadora contra pluja i vent

Publicat el 25/04/2022

Malgrat la pluja, el vent i fins i tot els episodis amb fúria de calamarsa, el passat dissabte, 23 d'abril, vam sortir de nou al carrer per celebrar la Diada de Súper Jordina. Les inmenses ganes de normalitat i de recuperar l'espai públic en un dia tan emblemàtic, van superar amb escreix tots els elements, i la nostra paradeta va acollir i apropar a la ciutadania a la realitat de les violències masclistes.

Durant tot el dia, la nostra paradeta, ubicada a Rambla de Catalunya amb el carrer de Diputació, va rebre nombroses visites de persones que buscaven llibres especialitzats en dones, igualtat de gènere i feminismes, llibretes, bosses i xapes Super Jordina i informació sobre la missió i activitats de la Plataforma, així de com participar de forma activa en la sensibilització i prevenció de les violències envers les dones.

Tot i haver de cancel.lar les diferents activitats previstes com el photocall #SantJordiSenseSexismes i el conta-conte "El Lleó LLuminós" per la pluja continuada, vam poder sensibilitzar la ciutadania i sobretot fer visibles altres maneres d'entendre la llegenda i mite que dona origen a la diada, #TrencantEstereotips.

Agraïm de tot cor a totes les voluntàries que van participar fent possible la Súper Jordina i que van lluitar contra tots els elements per mantenir la parada al seu lloc.

Tanmateix, volem fer arribar un càlid agraïment a les editorials i entitats que van participar en la recollida dels llibres. Molt especialment, volem donar les gràcies a les editorials a la biblioteca de l'Institut Català de les Dones, Blume Editorial, Grao Editorial, Kalandraka.

 

Àlbum de fotografies