Vés al contingut

Vaga feminista contra les precarietats, les fronteres i els genocidis

Publicat el 05/03/2024

Enguany el 8M arriba amb un lema clar i contundent: les dones, les lesbianes i les trans denunciem les precarietats, les fronteres i els genocidis que perpetua el sistema patriarcal, capitalista i colonial en què vivim. Una proclama que l’Assemblea 8M de Catalunya desplega al manifest d'enguany i amb la que ha convocat diverses protestes. Després de portar les nostres reivindicacions a Foment del treball, a la Delegació del Govern i a la Seu de la Unió Europea en els darrers dies, aquest divendres ens sumem a la jornada de vaga feminista i a la manifestació unitària convocada a Barcelona.

El punt de trobada de la Plataforma per anar a la mani serà Passeig de Gràcia amb Rosselló a les 18h. Com sempre, repartirem cartells amb missatges reivindicatius i ens sumarem a la marxa que estarà organitzada per blocs: primer les persones i col·lectius no mixtes i al final l'espai mixte. El final del recorregut serà Arc de Triomf, on tindrà lloc l'acte final amb diverses actuacions i lectures de manifest. L'organització ha mapejat els lavabos públics accessibles al voltant dels carrers on transcorrerà la manifestació.

L'Assemblea 8M està formada per companyes de diversos col·lectius feministes, sindicats, comitès de barri, assemblees territorials i organitzacions socials i polítiques d’arreu del territori català, i amb la seva tasca manté el fil violeta de la història des de les primeres convocatòries feministes del 8 de març a Catalunya.

Arxius adjunts
Adjunt Size
Manifest 8M_compressed.pdf 1.35 MB

Àlbum de fotografies

Comparteixo