Vés al contingut

EL MÓN LABORAL I LES DONES AMB DISCAPACITAT

Trobada
Centre Cívic la Sedeta. Carrer Sicília, 321 Barcelona
934592339 / 934584597

A la primera jornada 'el Món Laboral i les Dones amb Discapacitat. Sensibilització i Eradicació dels Prejudicis Existents' desfarem perjudicis i mostrarem les capacitats i competències laborals de dones amb diversitat funcional. I com aquestes contribueixen econòmicament a la societat  igual que un altre si té el treball adequat a les seves potencialitats. I comptarem amb empreses privades que ja tenen en el seu funcionament incorporat la integració laboral de les dones amb diversitat funcional, i per això les distingirem amb l'entrega d'un diploma com empresa que incorpora la Igualtat d'Oportunitats.

Comptarem amb la complicitat d'empreses privades que col·laborem actualment amb nosaltres per incorporar dones amb discapacitat a les seves plantilles professionals. I la jornada mostrarà l'evidència que és possible i és productiu.

L'impacte social d'aquesta jornada, és desconstruir el prejudicis existents en el món laboral vers les dones amb diversitat funcional, i augmentar els coneixements a les empreses sobre les potencialitat de les dones amb discapacitat, mostrant-les els beneficis fiscals que obtindran i com milloraren la imatge de la seva empresa a l'esdevenir Empresa Solidària en la Igualtat d'Oportunitats.

Comparteixo