Vés al contingut

Historias Colectivas: Cuidadoras en Escena

Espectacle-Taller
Mercat de Pagès Sagrada Família. Carrer Provença entre Sardenya i Sicília Barcelona

En el marc del 25 de novembre, Dia Internacional per l'eliminació de les violències masclistes, diversos agents comunitaris del barri de la Sagrada Família donem continuitat a la campanya #AmbSumaCura #ConsumoCuidado.

Perquè és imprescindible reconèixer la importància del treball de la llar i les cures per la reproducció de la vida, i combatre les violències, el masclisme, racisme i classisme que caracteritza l’organització actual. També volem donar a conèixer les experiències transformadores que, des de l’autoorganització, milloren les condicions laborals i contractuals de les persones treballadores.

El proper 26 de novembre, a les 12:30h, presentarem al @mercatdepages de la Sagrada Família l'obra de teatre "Historias Colectivas: Cuidadoras en Escena", protagonitzada per dones migrades treballadores de la llar i les cures (i dirigit per @mujeresunidasentretierras). 👉🏾Amb aquesta acció, volem donar conèixer a la ciutadania els abusos que reben les cuidadores internes (treballar moltes hores, mal pagades, xantatges, control, retenció del passaport, limitació de les sortides...) a partir d'un cas real i denunciat davant la justícia.

Us hi esperem!!!

Comparteixo