Vés al contingut

Jornades 25N "Si no en parlem, no existeix. Debatent sobre violències masclistes"

Jornades
Casal Pou de la Figuera. Sant Pere Més Baix, 10 Barcelona

Des de l'Espai d'Inclusió i Formació Casc Antic (EICASCANTIC), una entitat sense afany de lucre de Ciutat Vella de Barcelona que treballa per a afavorir la inclusió social i lingüística de les persones nouvingudes conviden a les jornades 25N "Si no en parlem, no existeix. Debatent sobre les violències masclistes". L'objectiu d'aquestes jornades és la de treballar interseccionalment les diferents violències masclistes.

Concretament, les jornades "Si no en parlem, no existeix. Debatent sobre les violències masclistes" tindran lloc els dies 21, 22, 23, 24 i 25 de novembre de 18 h a 20 h al Casal de Barri Pou de la Figuera (C/ Sant Pere Més Baix, 70. Barcelona). El cicle s'estructurarà de la següent manera:

  • 21 de novembre: "Violència sexual". Passi del documental "Jo sí que et crec" del col·lectiu Fora de quadre. Xerrada a càrrec de Norma Nebot, realitzadora del documental, i Anna Lloret, psicòloga clínica del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Segrià.
  • 22 de novembre: "Violència racial i econòmica". Xerrada a càrrec d'Irina Samy, membre de Novact i del Centre de Recursos en Drets Humans. Passi del monòleg "No sólo duelen los golpes" de Paloma Palenciano.
  • 23 de novembre: "La figura dels agressors". Presentació del llibre "¿Y qué hacemos con los violadores". Ponència mixta a càrrec del col·lectiu Heura Negra de Vallcarca. *Es tractaran temes sensibles.
  • 24 de novembre: "Violències vicàries i psicològiques". Taula rodona amb Ana Libertad Laliena, magistrada del Jutjat d'Instrucció 1 de l'Hospitalet de Llobregat i membre de l'Associació de Dones Jutgesses d'Espanya, Georgina Cordobés, psicòloga especialitzada en atencions directes a dones supervivents i membre d'Eicascantic, i Marisol Rojas, directora del Pla d'Igualtat de Gènere del Prat de Llobregat.
  • 25 de novembre: Lectura del Manifest per l'Eliminació de les Violències Masclistes. Taller de cartells i marxa cap a la manifestació.

 

Comparteixo