Vés al contingut

TALLER DE CREACIÓ DE RELATS DES-ORIENTATS

Espectacle-Taller
Centre cívic Sagrada Família. c/Provença, 480

A càrrec de Larre
Taller

Taller de creació de relats en el qual explorarem els nostres usos, experiències, especulacions i interaccions amb el mobiliari urbà que trobem al voltant del Centre Cívic Sagrada Família.

En dues sessions, farem un recorregut al voltant del Centre Cívic, compartirem moments de conversa i ens endinsarem en dinàmiques de creació a través de la imatge, el text o l’àudio per donar forma als nostres relats. Vols crear i compartir el teu relat?

Els relats resultants del taller s’afegiran a Relats des-orientats del Museu del Disseny, un arxiu col·lectiu vinculat a l’àmbit del disseny de ciutat que s’està creant des de les experiències i en col·laboració amb les veïnes i veïns de Barcelona:

Cal inscripció prèvia a partir del 3 de març a les 9.30 h a ccsagradafamilia.net o bé trucant al Punt d’Informació del Centre: 93 450 89 17

Aquest taller es realitza en dues sessions: dimecres 22 i 29 de març

La participació en el taller també inclou la visita guiada a l’exposició “Objectes comuns. Històries locals, debats globals” del Museu del Disseny de Barcelona (el dissabte 11 de març a les 11.00 h).

Amb motiu de Relats desOrientats, un projecte de Larre, col·lectiu de mediació cultural feminista, amb l’acompanyament de La Caníbal SCCL, en col·laboració amb el Museu del Disseny de Barcelona i organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona, que busca acostar el disseny i el pensament artístic a les veïnes, veïns i entitats de la ciutat, i viceversa.

A la sala d’actes
Activitat gratuïta
Aforament limitat

Comparteixo