40.000 clams contra les violències masclistes

El passat dissabte 25 de novembre, més de 40.000 feministes, segons dades de la organització, vam aplegar-nos a la manifestació unitària contra les violències masclistes de Barcelona. Amb el lema #ShaAcabat, popularitzat aquest estiu arran de les denúncies d'agressió sexual i abús de poder de les jugadores de la selecció espanyola de futbol, les manifestants vam omplir els carrers i les xarxes socials per expressar el nostre rebuig a aquesta realitat estesa a tots els àmbits de la vida.

I tu, què reivindiques? #25N

Aquest #25N, dia internacional per l'eliminació de les violències contra les violències contra les dones i les nenes volem visibilitzar les nostres reivindicacions.

Acabem amb els feminicidis, la violència vicària, l'assetjament sexual en qualsevol àmbit, la violència econòmica i institucional, la violència digital.
Teixim aliances entre el moviment feminista!

Creem comunitat davant les violències envers les dones.

Preparatius del 25 de novembre a Barcelona!

Us recomanem que estigueu alerta a les comunicacions de Novembre Feminista qui organitza la manifestació del 25 de novembre a Barcelona. També trobareu informació actualitzada a la web de Ca la Dona

Us avancem alguns detalls de la convocatòria perquè reserveu les agendes: 

Diumenge 25N a les 11:30h

Recorregut: Plaça Universitat - Av. Lluís Companys (Arc de Triomf/TSJC)