Violència sexual: no va de sexe, va de poder

Omple aquest formulari per formalitzar la teva inscripció al XVIII Fòrum contra les violències de gènere, que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de novembre en format presencial a l’Espai Francesca Bonnemaison, al carrer Sant Pere Més Baix, 7 de Barcelona.

CONSULTA EL PROGRAMA

Inscripció per activitats obligatòria i gratuïta. Hauràs d’omplir un únic formulari seleccionant només les activitats en les que participaràs. Places limitades.

IMPORTANT: El Fòrum suposa la gestió de vàries activitats i àpats que generen despeses a la organització. Apel·lem a la corresponsabilitat en la construcció d’aquest Fòrum i en el compliment del present formulari.

Més informació:

Com t'has assabentat del Fòrum?INSCRIPCIÓ A LES ACTIVITATS

Totes les taules rodones s’emetran en streaming a través del nostre canal YouTube

Dijous 3 de novembre
Tria les activitats on participaràs:
Grups de treball de 12:30 a 14:30h

Et convidem a dinar perquè puguis participar a totes les activitats de la jornada.

IMPORTANT: Recorda ser responsable i només inscriure’t si et quedes a dinar, donat que és gratuït. Apel·lem a la teva responsabilitat alhora d’informar-nos si no pots assistir per tal que una altra persona pugui gaudir de la plaça alliberada.

Divendres 4 de novembre
Tria les activitats a les que participaràs en cada franja horària:
Activitats simultànies de 16 a 18h
Dissabte 5 de novembre
Tria les activitats a les que participaràs en cada franja horària:
Activitats simultànies de 10 a 12h
Servei de ludoteca infantil
Indica els dies que necessitaràs el servei
Consentiments
Vols que afegim el teu correu electrònic a la base de dades per rebre informacions de la Plataforma?
Drets d'imatge
Atorgo dret i permís a la Plataforma unitària contra les violències de gènere per a captar, enregistrar, usar, publicar, i distribuir imatges de mi o en les quals jo estigui inclòs o inclosa, a través de qualsevol mitjà de comunicació de l’entitat, sempre dins de les seves finalitats socials. La Plataforma unitària contra les violències de gènere disposa de mecanismes de comunicació per donar a conèixer l’entitat i les seves accions tant a Internet, a través de la pàgina web i xarxes socials, com a través de materials divulgatius en altres suports (cartells, fotografies, tríptics...). Amb aquestes eines s’informa i es fa difusió de les activitats pròpies de l’entitat. Aquesta difusió es fa a través d’imatges on les persones membres de l'entitat apareixen individualment o en grup realitzant les activitats esmentades, com és el Fòrum contra les violències de gènere. Donat que el dret a la pròpia imatge està reconegut per llei, l’entitat demana el consentiment a les pròpies persones per poder publicar fotografies on apareguin. 
Avís legal i política de privacitat
Veieu l'avís legal d'aquest web.
Veieu la política de privacitat d'aquest web.