Vés al contingut

Iniciem les trobades d'acollida de les noves persones voluntàries contra els masclismes

Publicat el 29/04/2022

Al mes de març vam iniciar les trobades d’informació i acollida a noves persones voluntàries. 8 persones interessades a formar part de l’equip de treball de la Plataforma i sumar esforços per erradicar les violències masclistes, van participar de les sessions realitzades al mes de març i abril.

La sensibilització ciutadana és un objectiu clau per la nostra entitat i la vinculació del voluntariat va més enllà del mateix treball voluntari. Empoderar persones voluntàries, fer créixer el seu sentiment de pertinença a un moviment per la transformació social, i valorar el seu paper dins la societat com a agents de sensibilització per la desconstrucció de qualsevol forma de violència masclista és clau.

Gràcies a les persones voluntàries, podem arribar, any rere any, a més persones, donar a conèixer l'entitat a més espais, i posar en marxa activitats i accions de sensibilització i prevenció a més persones, per construir una ciutadania lliure de violències masclistes.

Les noves persones voluntàries participaran en diferents accions i projectes com el Grup de Treball per construir la nova edició del Fòrum contra les violències de gènere o el Grup de Treball d’Incidència Política que definirà les línies de treball i incidència a nivell polític, o el Grup de Treball del Mural contra els feminicidis a Barcelona o bé en diferents accions de sensibilització al carrer com la Súper Jordina, la Festa de Tardor de Sagrada Família o La Mercè entre altres.

 

Comparteixo