Aliances feministes des de l'acció voluntària

El passat 5 de desembre, com cada any, vam celebrar el Dia internacional del Voluntariat per reconèixer la importància de l'acció voluntària en les iniciatives per la transformació social. En el nostre cas concret, en la lluita per l'eradicació de les violències masclistes. Per visibilitzar la data i agrair la tasca i el compromís de les persones voluntàries de la Plataforma i de les diverses entitats que en formen part, vam organitzar una trobada que també va ser una festa i una reivindicació.

5D Dia Internacional del Voluntariat

Avui 5 de desembre, Dia Internacional del Voluntariat, volem reconèixer la tasca de totes les persones que col·laboren de manera altruista amb la Plataforma i fer visibles les aliances feministes que creem des de l'acció voluntària.

Les persones voluntàries son agents de canvi social en la lluita per l’erradicació de les   violències masclistes, impulsant i fomentant el compromís amb la societat: 

Fer voluntariat, és voler transformar el món, i caminar per fer-ho possible:

#5D Dia Internacional del Voluntariat

Des de la Plataforma ens sumem al #DiaInternacionaldelVoluntariat 

Com a reconeixement a totes les persones voluntàries que acompanyen, visibilitzen i divulguen les diferents formes de violència masclista.
Gràcies per la vostra implicació i altruisme en la violència zero i la vida lliure.

 

 

Les voluntàries ens formem en Comunicació Feminista!

Al llarg del mes de Juny les voluntàries de la Plataforma hem participat en una formació de 4 hores en Comunicació Feminista impartida per la Marta Molas de La Clara Comunicació, una cooperativa d'economia social i solidària formada per professionals de la comunicació, que acompanyen processos d'entitats i empreses per millorar l'impacte de les seves comunicacions i fer una màxima difusió dels seus projectes.

Les voluntàries de la Plataforma es formen en comunicació feminista

Des de la Plataforma, posem a l'abast de les voluntàries diferents formacions relacionades amb l'àmbit de les prevencions de les violències masclistes.

La seva implicació en les accions de l'entitat és clau, i la voluntat de créixer plegades fan de les formacions una eina molt valuosa en aquest procés. 

Els dies 12 i 19 de juny, hem posat al seu abast una formació sobre Comunicació Feminista amb La Clara Comunicació