Vés al contingut

Inscriviu-vos als tallers de ReFERents, per unes masculinitats lliures i compromeses

Publicat el 14/06/2024

Torna ReFERents, una proposta de tallers per a construir masculinitats lliures i compromeses. La iniciativa, impulsada conjuntament amb les entitats implicades al Programa Trenquem el silenci i de la mà de l'Associació Homes Igualitaris, ofereix eines, recursos i aprenentatges per a prevenir les violències masclistes. Els objectius de ReFERents són incidir en la revisió de les masculinitats, promoure el compromís personal i social de nois i joves, i homes, millorar la seva implicació en la construcció d'una societat més justa i equitativa i generar canvis i transformació social.

La proposta permet realitzar un o dos tallers de 2 hores de durada, i poden ser en format mixte o no mixte (amb prioritat sobre els grups formats per nois i joves homes). Els tallers s'adrecen a joves, infants, famílies i professionals de la ciutat de Barcelona i els imparteixen les entitats de la Plataforma que estan implicades al programa: Cooperativa Candela, Trama i Homes Igualitaris. Els tallers es desenvoluparan des d'inicis de curs fins l'1 de desembre de 2024.

Consulteu el catàleg de tallers!

Si esteu interessades en organitzar un taller al vostre centre o servei, cal que us apunteu de forma gratuita al formulari d'inscripció. Aquest restarà obert fins a cobrir la subvenció amb data límit a 18 de setembre d'aquest mateix any.

La proposta de ReFERents està subvencionada per l’Ajuntament de Barcelona.

Recursos d'interès

Per tal que pugueu continuar incidint en el treball de les masculinitats, us apropem una sèrie de recursos:

Si voleu ampliar la informació, no dubteu en contactar amb l’Ester Herrera de la Plataforma.

Arxius adjunts
Adjunt Size
Catàleg ReFERents 474.14 KB

Comparteixo