Vés al contingut

Propera parada de la XAJI de Sant Adrià: accionar!

Publicat el 18/02/2021

En els dos centres que conformen el projecte XAJI,La Xarxa Activa de Joventut per la Igualtat, del territori de Sant Adrià, l'INS Sant Gabriel i l'INS Vázquez Montalban, estem a punt d'acabar la primera fase del projecte, la fase de formació.
En aquesta fase, les participants han rebut diverses formacions d'entitats especialitzades, tals com, el Sistema sexe gènere per la Cooperativa Cúrcuma, les masculinitats per Homes Igualtitaris, les feminitats per ApoderART, identitats LGTBIQ pel Miquel Salbanyà, relacions saludables i amor romàntic per Gogara, els indicadors de violència masclista per la Fundació Aroa i urbanisme i feminisme pel Col·lectiu punt 6.


Ara, després de digerir tot aquest coneixement, ens disposem a accionar amb tot això, és a dir, a què les pròpies joves siguin agents actives per la igualtat. Sempre les anirem acompanyant des de GrediDona, però permetent-les brillar a ells i elles mateixes, ja que són els agents actius del canvi per una transformació social.


Començarem a escalfar motors per preparar el 8 de març i ens hem fet un compte d'Instagram, així que per saber mes sobre el nostre procés: seguiu-nos!

Miriam Comet. coordinadora XAJI Sant Adrià del Besòs.

Comparteixo