Centenars d'alumnes reivindiquen una vida lliure de violències

Enguany, amb motiu del 8M, centenars d'alumnes de tot el país es van mobilitzar per reivindicar la igualtat de gènere real i posar fi a les violències masclistes. A Cornellà, les joves van pintar un mural als carrers, al barri del Clot de Barcelona van organitzar una cercavila reivindicativa, a Sant Celoni una gimcana feminista i a diversos instituts del territori van fer passa-classes per compartir les seves propostes amb la resta de companyes.

Inici de la 2a edició del programa "Joves i Comunitats mobilitzades per una vida lliure de violències masclistes"

Iniciem la segona edició del programa "Joves i Comunitats mobilitzades per una vida lliure de violències masclistes", liderat per La Plataforma i l'ONG Intered, i enmarcat en la convocatòria de subvencions presentades per ONGD, universitats públiques i centres de recerca per a la transformació social de Catalunya, amb un Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (EGiBDH).  

La coeducació a Catalunya, pràctiques de referència i reptes

L’educació és una de les eines de transformació més potents de les societats democràtiques. L'investigació "La Coeducació a Catalunya, pràctiques de referència i reptes" és el resultat d'un treball de recerca conjunt amb l'ONG Intered i s’emmarca dins el programa“Joves mobilitzats per una vida lliure de violències masclistes”, cofinançat per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).

Publicació de la recerca “La Coeducació a Catalunya. Pràctiques de referència i reptes”

El passat mes de novembre, en el marc del XVII Fòrum contra les violències de gènere, es va presentar la recerca “La Coeducació a Catalunya. Pràctiques de referència i reptes".

El projecte de recerca s’emmarca dins el programa “Joves mobilitzats per una vida lliure de violències masclistes”, executat conjuntament per la Plataforma i l'ONG InteRed, amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).

Propera parada de la XAJI de Sant Adrià: accionar!

En els dos centres que conformen el projecte XAJI,La Xarxa Activa de Joventut per la Igualtat, del territori de Sant Adrià, l'INS Sant Gabriel i l'INS Vázquez Montalban, estem a punt d'acabar la primera fase del projecte, la fase de formació.