El Ministerio de Igualdad reconeix el "Compromís Feminista" de la Plataforma

En el marc dels actes institucionals celebrats en motiu del 25 de novembre, dia internacional per l'eliminació de les violències contra les dones, el Ministerio de Igualdad va fer entrega del reconeixement al "Compromís Feminista" a la Plataforma.

Rebem amb emoció i orgull aquest reconeixement al tenaç i constant treball que l'entitat ha realitzat durant els darrers 19 anys de la seva trajectòria de lluita feminista.

Lliurament de premis als millors vídeos del concurs "Només sí és sí", el 13 de desembre al Palau Alòs

Ja falta ben poc per donar a conèixer els videos guanyadors del XIV Concurs per a l'eradicació de la violència masclista: NOMÉS SI ÉS SI. Dijous 13 de desembre, el Casal de Joves Palau Alòs acollirà l'acte d'entrega del lliurament de premis a les persones guardonades pels millors vídeos del concurs, que té l’objectiu de visibilitzar com dones, lesbianes i trans ens apoderem dels nostres cossos i de les nostres sexualitats.

Engeguem la campanya per visibilitzar les violències sexuals locals i globals

En el marc de la "Formació audiovisual per visibilitzar les violències sexuals locals i globals", organitzada conjuntament per la Plataforma unitària contra les violències de gènere i La Bonne (Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison) el 2018 i amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, hem creat una campanya de sensibilització. 

8J Trobada sonora: feminisme popular, antiracista i decolonial

El proper divendres 8 de juny us esperem a un espai de reflexió i intercanvi amb la Red Feminista Antimilitarista de Medellín, amb la presentació de les seves accions: experiències organitzatives contra la violència, el militarisme, el racisme i el capitalisme.