Hackató en clau feminista!!!!

La Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere engega la seva primera Hackató en clau feminista on treballarem plegades per sensibilitzar, prevenir i erradicar les violències masclistes entre els i les joves.  

Aquesta activitat forma part del FÒRUM JOVE 2021 i segueix la línia d'acció del XVII Fòrum contra les violències de gènere, que enguany inspira les seves activitats sota el lema: Feminismes, lluita i acció, contra la violència institucional".

De què es tracta?

La Hackató Social, suposa una dinàmica horitzontal i intensiva on els i les participants complementen experiències i habilitats individuals amb el propòsit de desenvolupar solucions concretes.

Aquesta activitat està centrada en la posada en marxa de dinàmiques de participació per a la identificació d’una problemàtica envers les violències de gènere amb l’objectiu d’obtenir com a resultat una eins digital de denúncia i d’incidència sociopolítica i que serà posada en pràctica com a pilot entre els joves de Catalunya i Colòmbia.

S’adreça a Joves (14-17 anys) compromesos en la transformació social , professionals de diferents àmbits i veïns i veïnes de la Ciutat de Barcelona.

Per tant us oferim la possibilitat de participar en una jornada creativa per resoldre problemes socials i ser  "Hackers Socials" per treballar plegades de manera col·laborativa entorn la prevenció de les violències masclistes.

Persones Assistents:
  • Joves de diferents Centres Educatius de la Província de Barcelona;
  • Dones joves de l’Escola Popular de Gènere i Formació sociopolítica de Sant Antonio de Prado (Medellín, Colòmbia).
  • Professionals d'entitats i organitzacions del tercer sector feministes;
  • Professionals de les TIC;
  • Professionals del món de la innovació social;
  • Persones creatives

_ I sobretot per persones amb ganes de TRANSFORMAR EL MÓN!

::: INFORMACIÓ GENERAL:::

DATA:       Dimarts 9 de novembre.
HORARI:  10:00h 14:00h i de 15:00h a 18:00h.
LLOC:       Casal de Barri Pou de la Figuera; C. Sant Pere més Baix, 70; Barcelona.
FORMAT:  Presencial


:: COM FUNCIONEN LES INSCRIPCIONS?
1. Cal que t'inscriguis abans del 31 d'octubre.
2. Les inscripcions són individuals, l’aforament màxim és de 35 persones.
3. Cal que cada grup dels centres Educatius (tenint present les característiques) estiguin acompanyats d'1 o 2 persones referents durant l'activitat.

Inscripcions, AQUÍ

:: I UN COP HE FET LA INSCRIPCIÓ?
** Respectarem l'ordre d'inscripció a l'activitat.
** Ens posarem en contacte amb vosaltres via correu electrònic i us enviarem el programa de la Hackató en clau feminista,           preguem que confirmeu els correus com a -rebut- .
** L'activitat és subvencionada per l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, per tant és gratuïta per les persones     assistents.
** No deixis de consultar la programació del Fòrum Jove a :: violenciadegenere.org i a xarxes : @prouviolencia

:: TENS MÉS DUBTES?

Contacta amb nosaltres!
Jordi Salgado:     practiques@violenciadegenere.org
Amaranta Garre:  agarreplataforma@violenciadegenere.org

 

Aquesta iniciativa s'emmarca en el Programa "Estratègies Juvenils per combatre el masclisme", Coordinada per la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere i finançat per l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.