Un 25N reivindicatiu

Aquest 25N, sota el lema “Fúria Feminista contra les violències masclistes”, hem participat en diferents accions reivindicatives de denúncia, reflexió i de debat per posar de manifest el nostre malestar i la necessitat de seguir lluitant per erradicar la violència envers les dones.

Les entitats de la Plataforma dinamitzen accions en el marc del 25N

En el marc del 25N, dia internacional per l’eliminació de les violències masclistes, les entitats de la PUCVG van coordinar i dinamitzar diferents jornades de reflexió i presentacions d’accions.

Les recollim en aquesta notícia i posem en valor l’esforç i el compromís de les entitats en la lluita contra les violències masclistes.

El #25N: i tu, què reivindiques?

CAMPANYA #25N, I TU QUÈ REIVINDIQUES?

Per segon any consecutiu et convidem a  participar  en la creació d'un vídeo reivindicatiu pel #25N !!!

. ETS UNA DE LES 130 ENTITATS QUE FORMEN PART DE LA PLATAFORMA?
. ETS VOLUNTÀRIA O COL·LABORADORA?
. PARTICIPES EN ELS PROJECTES I LES ACCIONS?
. O SIMPLEMENT, ET VE DE GUST PARTICIPAR?

Ens interessa el que dius i el que penses!!! Recollirem totes les veus per visibilitzar i fer d’altaveu de les diferents opinions i reivindicacions.

El #25N: i tu, què reivindiques?

Campanya #25N, i tu què reivindiques?

Participa en la creació d'un vídeo reivindicatiu pel #25N !!!

Ens interessa el que dius i el que penses!!! Recollirem totes les veus per visibilitzar les diferents opinions i reivindicacions.

Volem seguir incidint per a transformar, totes les situacions de violència que viuen les dones, pel simple fet de ser dona .

Volem visibilitzar, les dones essencials per a la vida, i les estratègies de suport, recolzament, ajuda mútua i sororitat .